Szergejes segítség a füzesabonyi személyvonaton

iho   ·   2013.11.29. 17:41
24a

Országos szinten ritka esemény, amikor egy Szergejt ablakos vonat élén lehet látni. Gépmenet megspórolása, vagy a segélyezés néha mégis ilyen feladatra szólítja őket. Olvasónk Debrecen közelében készült felvételén a 418 133-as szolgálatképtelensége vezetett ehhez az összeállításhoz. Nem tudjuk, hogy fekvemaradásával összefügg-e, de néhány nappal ezután leállították a 133-ast, a mozdonyigények csökkenése miatt. Hasonlóképpen járt a 156-os és a 191-es is.

Még a napsütés is kedvezett ehhez a különleges fotótémához<br>(fotó: Fórián Dávid)

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.