Szerintünk 32 nap múlva kész a támfal ideiglenes helyreállítása

iho/vasút   ·   2015.03.19. 20:31
32_deli0

A nol.hu bombahírt szellőztetett, de nem merjük elhinni: a nyuszi állítólag Délit tojhat! Ha ez így lesz, Dávid Ilona megérdemli, hogy meglocsolja minden vasútbarát. Bár a Népszabadság is csak annyit „mer” írni: „húsvét után ismét a Déli pályaudvaron, a kettes metró végállomásánál tehetik le utasaikat a ma kényszerűségből Kelenföldre közlekedő vonatok.” Ebben benne van a mi április 20-i határnapunk is. De hátha elkészülnek vele hetedikére!

A képre kattintva galéria nyílik lekent fűtőgépekről és igyekvő természetről. De más (szerintünk) vicces képi tartalmakat is fölfedezhet (fotók: Vörös Attila)

Most mindenesetre ott tartanak, hogy szépen lefestették a két fűtőgépet. De más látható nem nagyon történt a pályaudvaron. A támfalnál persze szerénykednek, hiszen már csak 32 napjuk van arra, hogy végezzenek az ideiglenes helyreállítással. Addig is nézegessék Vörös Attila príma képeit a budai „32-esek teréről”! Azt nem lehet állítani, hogy a pályaudvaron a fű sem nő...

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az Erdélybe induló Történelmi Székely Gyors zarándokvonatra és az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek