Szombaton jön az első Libegők Éjszakája

iho   ·   2018.07.25. 12:35

Július 28-án, szombaton meghosszabbított nyitva tartással, és remélhetőleg hullócsillagokkal várjuk a különleges, éjszakai libegőzésre vágyókat Zugligetben! – írja a BKV közleménye.

A Libegők Éjszakáján országszerte éjfélig lesznek nyitva kötélvontatású pályák, így a Zugligeti Libegő, az Eplényi Libegő és a Zemplén Kalandpark pályája Sátoraljaújhelyen. Az esemény apropója, hogy ezen a nyári éjszakán – ha az időjárás is úgy akarja – a Piscis Austrinidák hullócsillagrajt is megfigyelhetik az érdeklődők.

A fővárosi utasokat 18:00 és 0:00 között a Batthyány tér és a Zugligeti Libegő között egy nosztalgia-, illetve egy különjárat díjmentesen szállítja. A BKV rendezvényein nagyon népszerű Ikarus 630-as kabrió nosztalgiabusszal is utazhatnak. A buszokra a Batthyány téren a 990-es éjszakai járat megállójában szállhatnak fel az utasok. A BKK a menetrendszerinti buszjáratok menetidejének meghosszabbításával, illetve sűrítésével támogatja az eseményt: a Zugliget és a Nyugati pályaudvar között közlekedő 291-es, és a Normafától Rákoskeresztúrig közlekedő éjszakai 990-es autóbuszok július 28-ai egyedi menetrendje a BKK utazásszervező alkalmazásában elérhető.

A Libegő jegyárai:

  • Felnőtt 1000 Ft (retúr 1400 Ft)
  • Gyermek (3-18 év): 600 Ft (retúr 800 Ft)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek