Szombaton változik a fővárosi 37A villamos közlekedése

MTI/iho   ·   2023.02.15. 13:00

Vizsgálják a Pongrácz úti felüljárót.

A 37A villamos szombaton 7:00 és 17:00 között csak a Blaha Lujza tér és a Kőbányai garázs között jár a Pongrácz úti felüljáró vizsgálata miatt. A Hidegkuti Nándor Stadion és az Élessarok között a 37A pótlóbusszal lehet majd utazni. A villamosok a Hidegkuti Nándor Stadionnál és a Kőbányai garázsnál mindkét irányban a Blaha Lujza tér irányú peron mellett állnak meg.

A pótlóbuszok az Élessarok felé a Kőrösi Csoma Sándor úton közlekednek, csak az ellenkező irányban érintik a Kőbánya felső vasútállomás, a Halom utca és az Őrház megállóhelyeket. Kőbányáról a 9-es busszal, illetve a 28A villamossal is elérhető a belváros

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Városi vasút

Régóta aktuális villamosfejlesztésekre nyújtott be támogatási kérelmet a BKK

iho   ·   2024.02.07. 15:00

Elkezdődhet a kisföldalatti meghosszabbításának, az Újbuda és Újpest közötti villamosvonalak összekötésének, a dél-pesti villamosgyűrű bővítésének és a 42-es villamos fejlesztésének előkészítése. A BKK a 2021–2027 közötti EU-s költségvetési ciklus keretében szerdán benyújtotta az első, 10 milliárd forint összegű támogatási kérelmét.