Sztrájk Lutonban, hatvan Wizz-járatot érinthet

iho   ·   2019.03.01. 15:00
cim
Sztrájkot tervez a Wizz Air járatait London-Luton repülőterén kezelő földi kiszolgáló cég március 3 és 10 között, írja az Airportál. A sztrájk hatásai egyelőre nem ismertek, de a Wizz Air azt ígéri közleményében, hogy minden utast értesítenek.

A Wizz Air járatainak földi kiszolgálását London-Luton repülőterén végző, GH London Ground Handling Services cég csomagrakodó és check-in munkakörben dolgozó munkatársai terveznek sztrájkot március 3. este hat óra és március 10 este hat óra között.

A munkabeszüntetés csak a Wizz Air járatait érinti. A dolgozók a fizetések befagyasztása ellen sztrájkolnak
– a The Sun értesülései szerint.

A sztrájk miatt több Wizz Air-járat kiszolgálásában is fennakadások lehetnek, amely késéseket és akár járattörléseket is okozhat a low-cost légitársaság mintegy 60 Lutont érintő útvonalán közlekedő járata esetében.

A Wizz Air aazt ígéri, hogy valamennyi érintett járat utasait egyénileg, e-mailben értesíti a lehetséges munkabeszüntetésről, és ügyfélszolgálati munkatársai is felkészültek rá, hogy naprakész tájékoztatást adjanak a potenciális fennakadásokról, változásokról. „Folyamatosan nyomon követjük a tárgyalások alakulását, és földi kiszolgáló partnerünkkel együtt minden szükséges intézkedést megteszünk, hogy minimalizáljuk az esetleges sztrájk okozta kellemetlenségeket.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek