Terelés a négyesen: hármas karambol

MTI   ·   2012.04.26. 15:03

Három személyautó ütközött össze csütörtökön kora délután a 4-es számú főúton Ebes és Debrecen között; ketten életveszélyesen, ketten könnyebben sérültek meg - mondta el a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának munkatársa.

Kovács Károly rendőr százados tájékoztatása szerint egy Ebes irányából Debrecen felé tartó autó eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, és frontálisan ütközött egy másik gépkocsival, majd egy Debrecen felől érkező harmadik autó mindkettőbe belerohant.

A szemközti sávba áttérő autó vezetője és utasa könnyebben sérült meg, a vétlen autóban ülő két embert életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították kórházba. A harmadik jármű utasai nem sérültek meg. A 4-es főút érintett szakaszán teljes útzár mellett folyik a helyszínelés, a forgalmat elterelik.

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.