Több helyszínen változik a megállási rend Győrben

iho/közút   ·   2011.12.01. 09:57

A Kisalföld Volán Zrt. értesíti tisztelt utasait, hogy 2011. december 1-jén – csütörtökön – üzemkezdettől az új utastájékoztató rendszer bevezetésével összhangban a következő változások lépnek érvénybe Győr helyi és helyközi autóbusz-közlekedésében. Tihanyi Árpád út, kórház megállóhelyen a 82-es, 83-as főutak irányában a helyi és helyközi megállóhelyek felcserélődnek, tehát a helyi autóbuszjáratok az új információs oszlopnál, míg a helyközi és távolsági autóbuszjáratok (a 32, 34, 36 jelzésű járatokat is beleértve) a hátsó megállóhelyoszlopnál állnak meg.

Városháza megállóhelyen a 12, 15, 15A járatok a középsziget helyett a Városháza mellett, a 22-es autóbusz megállóhelyén (az elektronikus utastájékoztató oszlopnál) állnak meg.

Városháza, Honvéd liget, valamint az Aradi vértanúk útja, Megyeháza megállóhelyeken valamennyi autóbuszjárat az elektronikus utastájékoztató oszlopnál áll meg. Amennyiben több autóbusz érkezik egyszerre a megállóhelyre, a másodikként érkező autóbusz a leszálló utasokat érkezése helyén leszállítja, majd – amennyiben az utastájékoztató oszlopnál még várakoznak utasok – a megállóhely elején ismét megáll.

Kapcsolódó hírek