Többfelé havazás nehezíti a közlekedést az országban

iho   ·   2014.01.24. 09:34

Az Útinform péntek kora reggeli összesítése alapján az M5-ös autópálya balástyai szakaszán és az M43-as autópályán, valamint az M7-es autópálya Zala megyei szakaszán és az M70-es autópályán havazik. Az M1-es lébényi és az M7-es fonyódi, továbbá az M6-os tengelici szakaszán és az M60-as autópályán szállingózik a hó – írja a katasztrófavédelem.hu.

A nyugati határszélen Fertőszentmiklós, Szombathely, Vasvár, Zalaegerszeg és Lenti, délen pedig Nagyatád, Kaposvár, Baja, Kiskunhalas, Szeged és Makó térségében havazik, Körmend környékén hódara hull, Mosonmagyaróvár, Győr, Keszthely, Marcali, Székesfehérvár, Sárbogárd és Pécs környékén pedig szállingózik a hó.

(met.hu)

Reggel közel kétszázötven munkagép dolgozott a hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkákon, nedves utakra kell számítani a kiszórt olvasztóanyagok miatt.

A látási viszonyok általában jók, a Dunántúlon elszórtan párás a levegő, Tatabánya környékén ködfoltokra kell számítani, Vasvár és Nagyatád térségében közepesek a látási viszonyok a havazás miatt. Sátoraljaújhely környékén közepes erejű széllökéseket észleltek, de az ország nagy részén szélcsend van – írja a katasztrofavedelem.hu

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek