Tömegbaleset az M0-áson

iho   ·   2014.01.29. 21:14
10autocim

A cinkotai-nagytarcsai kihajtó közelében történt a baleset. A műszaki mentéshez a honvédség segítségét kérték, erre az időre minden sávot le kellett zárni.

(Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A legfrissebb információk szerint összecsúsztak, köztük van egy mintegy negyven tonnás üres katonai teherautó. A műszaki mentés idejére az érintett útszakasz mindhárom sávját lezárták. Útzár nincs, de a műszaki mentés idejére mindhárom sávot le kellett zárni.

(Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Egy gyermek sérült meg könnyebben, és négy nő, akiket kórházba vittek, egyiküket súlyos sérülésekkel. A műszaki mentést befejezték, jelenleg egy sávon halad a forgalom.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Automobil

Régi idők Forma-1-e a Balaton partján

Harmati Marcell   ·   2024.06.09. 14:10

A népszerű olasz sportautómárka, a Ferrari, tesztelési lehetőséget hirdetett a Balatonfőkajár határában a közelmúltban felépített versenypályán, a Balaton Park Circuit-en. A háromnapos eseményen három, korábbi F-1-es Ferrari körözött az aszfalton.