Történelmi Székely Gyors: különleges részvételi javallat

iho   ·   2014.04.01. 09:18

A Történelmi Székely Gyors június 6–9. között esedékes idei útjára szóló különleges ajánlat valóban az összes, a közlekedési szférában érintett munkavállalóra (vállalkozóra) érvényes. A jelentkező lehet vasutas, buszos, hajós, menetirányító, középvezető, termékbeszállító, sofőr, készletgazdálkodó, térközőr, marketinges, befektetéskezelő, tarifapolitikai és értékesítési elemző, útátjáró műszerész, járműklíma értékesítő, front office munkatárs, szolgáltatásmenedzser, fedélzetmester, repülőgép szerelő, forgalmi szolgálattevő, légtérellenőr, fuvarszervező, jegypénztáros, elnök-vezérigazgató, hajópincér, bármi, az egyéves (tíz számra szóló) Indóház előfizetés jár. A családtagoknak meg öt százalék kedvezményt adunk a részvételi díjból.

A lényeg: a tisztelt jelentkező dolgozzon közlekedési cégnél, vagy álljon munkakapcsolatban közlekedési céggel.

Jelentkezni az érintettség igazolásával a Baobab Travelnél lehet, egyúttal az utazási iroda munkatársánál feltétlenül jelezzék, az Indóház Közlekedési Kiadó a közlekedési szférában ténylegesen érdekelt munkavállalóknak meghirdetett kezdeményezése keretében jelentkeznek a Történelmi Székely Gyors hetedik útjára – ezt követően, júniustól küldjük a megadott címre az Indóházat.

Ajánlatunk visszavonásig érvényes.

Kontakt: thf@indohaz.hu

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek