Tűz volt a linzi pályaudvaron

iho/vasút   ·   2017.04.07. 11:33

A MÁV-Start tájékoztatása szerint Linz térségében egy szakaszon vonatpótló buszok járnak. A felső-ausztriai Linz pályaudvarának forgalma pénteken kora reggel kábeltűz miatt teljesen megbénult, a leállás a nemzetközi és a helyi vonatforgalmat is érinti. A vasúttársaság arra hívja fel az arra utazók figyelmét, hogy indulás előtt érdeklődjenek a forgalom helyzetéről a +36 (1) 349-49-49-es telefonszámon, vagy a nemzetközi tudakozóknál.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.