Új fedélzeti számítógépek a Waberer's kamionjain

iho   ·   2017.06.13. 14:17
00kicsi

Az Astrata fedélzeti készüléke valós idejű interfész adatkapcsolatot tart fenn a Waberer's fuvarkezelő rendszerével, emellett a tachográf és a sofőrkártya adatainak távoli letöltését is lehetővé teszi bármelyik időpontban. A Waberer's az Astratával való együttműködésnek, továbbá a flottakezelő megoldások alkalmazásának köszönhetően nyomon tudja követni a kamionok üzemanyag-fogyasztását, ami hatékonyabb, erőforrás-takarékosabb működést eredményez. Az üzemanyag-gazdálkodás szoros kapcsolatban áll azzal a programmal, amely a megtakarítást elérő gépkocsivezetőket külön juttatásban részesíti. Az eredmények figyelésére egy kifinomult, korszerű sofőrfigyelő rendszert alkalmaznak, amelynek több kritérium alapján testre szabható pontozási és szűrési funkciója van.

Az új DriverLinc fedélzeti számítógép képernyőfotója<br>(forrás: Waberer's)

A Waberer's az úgynevezett sofőrfejlesztő eszközökön túl más üzleti folyamatok fölött is nagyobb ellenőrzést kíván szerezni. Az irányított navigáció-funkció nemcsak az üzemanyag-fogyasztás csökkenését idézi elő, hanem az útiterv-projekt területén is további értékeket teremt, a flottakezelők és a diszpécserek a pontos útvonalon túl a gépkocsivezető által alkalmazandó művelketi sorrendeket is meghatározhatják, aki így ütemezett tevékenységeket hajthat végre és pontosan kiszámított fuvartervet követhet. Ennek eredményeként a Waberer's nagyobb ellenőrzést nyerhet működési folyamatai felett és a fuvarok a tervezettnek megfelelően, ez ütemtervtől történő minimális esélyű elmaradással teljesíthetők.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek