Új kereskedelmi vezető a CER Hungary Zrt. vezérkarában

iho.hu   ·   2024.09.26. 18:09
_cer

A kereskedelmi csapatot irányító Janó László még augusztusban csatlakozott a vállalathoz.

Janó László a vasútforgalmi szakközépiskola elvégzését követően a vasúthoz köthető pályafutását jegyvizsgálóként kezdte a MÁV alkalmazásában. Állomási és vonali tartalékosi és oktatótiszti beosztást is betöltött, miután állomásfőnök kereskedelmi helyettesi pozícióra kérték fel.

Később a vasúttársaság kötelékében váltott munkakört, és területi értékesítési szakelőadói munkakörben folytatta munkáját. A Széchenyi István Egyetemen közlekedésmérnöki, a Corvinus Egyetemen logisztikai menedzseri végzettséget szerzett, és nemzetközi szállítmányozói végzettsége is van.

Tíz évet meghaladó árufuvarozási értékesítési tevékenységet követően ismételten a vasúti fuvarozás gyakorlati lebonyolításának regionális irányítását látta el: ez magába foglalta a Szolnok, Kecskemét, Kiskunfélegyháza Szeged, Kiskunhalas, Baja, Szentes, Hódmezővásárhely, Kiskőrös térségi kiszolgálásokat. Munkaköréhez tartozott többek között a térségi kiszolgálások, technológiák tervezése, szervezése és koordinálása, a rendelkezésre álló erőforrások gazdaságos és hatékony felhasználásával. Kiemelt feladata volt a biztonságos üzemvitel, valamint a szolgáltatás minőségének megteremtése, a rendkívüli helyzetek kezelése, továbbá a szakmai kapcsolattartás a társszakszolgálatokkal, vasútvállalatokkal, az ügyfelekkel és az érdekképviseleti szervezetekkel.

A CER Hungary Zrt.-nél Janó László felelősségi körébe tartozik a kereskedelmi csapat irányítása, a kereskedelmi szolgáltatásaik minőségének megerősítése, új, kedvező lehetőségek feltárása, komplex árufuvarozási szolgáltatások nyújtása és az ügyfél-elégedettség jelentős növelése.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Nagyvasút Vasút

Megépülhet a zalaszentiváni delta

iho/vasút   ·   2024.09.26. 09:00

Tíz évvel ezelőtt kezdte el a GYSEV a projekt előkészületi munkálatait. A deltavágány megépítésére szóló felhívási eljárás nyitott, a megoldásra 840 napja lesz a kivitelezőnek.

Vasút Nagyvasút Városi vasút

InnoTrans 2024, első nap

iho/vasút   ·   2024.09.25. 12:00

Tizennegyedik alkalommal is megnyitotta kapuit a Berlin Messén a világ legnagyobb vasúti szakkiállítása és -vására. Hidrogénüzemű villamos, akkumulátoros motorvonat és tolatómozdony – a szeptember 24-ei eseményekből szemlézünk.