Új regionális logisztikai központ

iho/közút   ·   2012.07.14. 08:27

Hatszázhetven millió forint összköltségű beruházás keretében épült új regionális logisztikai központ épült Székesfehérváron. A projektre a G.E.B.E. 217 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi-terv keretében, így épülhetett meg a Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése pályázat segítségével a több mint 5000 négyzetméter hasznos alapterületű regionális logisztikai központ a Sóstói Ipari Parkban. A beruházás részét képezte a csarnok felépítése mellett a polcrendszerek kialakítása, a raktározási technológia műszaki és informatikai eszközeinek installációja, valamint a tevékenység magas színvonalát, illetve környezettudatosságát támogató minőségirányítási és környezetirányítási rendszer bevezetése.

A G.E.B.E Belföldi- és Nemzetközi Árufuvarozó Kft. másfél évtizede végzi tevékenységét az áruszállítás és raktározás területén. A magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás jelenleg ötven embert foglalkoztat. A cég 1,2 milliárd forintos forgalom mellett 200 millió forintos profittal zárta a 2011-es üzleti évet.

Kapcsolódó hírek

Közút Autóbuszközlekedés

A Volánbusznál is életbe lép az új menetrend

iho/közút   ·   2023.12.06. 17:00

A közlekedési társaság számos menetrendi módosítást, korrekciót vezet be országszerte december 10-étől, elsősorban a munkába és iskolába járás lehetőségeinek, a hétvégi időszak utazási igényeinek javítása, valamint a vasúti és autóbuszos kiszolgálás megfelelő összehangolásának érdekében.