Új regionális logisztikai központ

iho/közút   ·   2012.07.14. 10:27

Hatszázhetven millió forint összköltségű beruházás keretében épült új regionális logisztikai központ épült Székesfehérváron. A projektre a G.E.B.E. 217 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi-terv keretében, így épülhetett meg a Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése pályázat segítségével a több mint 5000 négyzetméter hasznos alapterületű regionális logisztikai központ a Sóstói Ipari Parkban. A beruházás részét képezte a csarnok felépítése mellett a polcrendszerek kialakítása, a raktározási technológia műszaki és informatikai eszközeinek installációja, valamint a tevékenység magas színvonalát, illetve környezettudatosságát támogató minőségirányítási és környezetirányítási rendszer bevezetése.

A G.E.B.E Belföldi- és Nemzetközi Árufuvarozó Kft. másfél évtizede végzi tevékenységét az áruszállítás és raktározás területén. A magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás jelenleg ötven embert foglalkoztat. A cég 1,2 milliárd forintos forgalom mellett 200 millió forintos profittal zárta a 2011-es üzleti évet.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.