Új szállítási rendszert terveznek

iho   ·   2013.09.11. 10:57

Az Élő Mini-Világ Környezetvédelmi Közhasznú Alapítvány 1999 óta környezetvédelmi projektek megvalósításával foglalkozik. Most egy teljesen új szállítási rendszer kidolgozására nyertek el 190 615 960 forint vissza nem térítendő támogatást. A projekt kezdése 2013. augusztus 1., lezárásának időpontja 2014. július 31. lesz.

Az alapítvány elsősorban fiatal kutatók bevonásával, nemzetközi együttműködéssel valósítja meg feladatait. A jelen projektben egy, a mai rendszerekhez tökéletesen illeszkedő, ám mégis új szállítási rendszer születik, a kiszolgáló infokommunikációs háttérrel együtt. Bevezetése és elterjesztése a jelenlegi (Magyarországon sajnos megszüntetett) Ro-La rendszernél olcsóbb lesz, versenyképességét további támogatások nélkül is fenn tudja tartani, ezzel komoly konkurenciája lehet a közúti fuvarozásnak is.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek