Újabb hatvannyolc autóbusszal bővül a közlekedési központok járműállománya

iho/közút   ·   2019.01.17. 08:45
volan2018kiskep

A Volán Buszpark közleménye szerint a Kravtex Kft-től érkező huszonöt Credo Inovell autóbusz normál padlómagasságú, légkondicionált, nyolcvankét férőhelyes, ötvenegy ülőhelyet és wifit is szereltek bele. A járművek a Dél-dunántúli Közlekedési Központ flottájába kerülnek.

(illusztráció: Bohus Dávid)

Az Man Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. közreműködésével érkező negyvenhárom Neoplan buszokban ötven ülés van, ezek is légkondicionáltak és ezekben is van wifi szolgáltatás. Ezekkel a járművekkel a Dél-alföldi, Dél-dunántúli, Középkelet-magyarországi és Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központokat stafírozzák ki.

A közleményben felidézik: a Volán Buszpark három eredményes, 17 milliárd forintot meghaladó értékű autóbusz-beszerzésének köszönhetően összesen kétszázegy modern jármű áll ütemezetten forgalomba április végéig a Volánbusznál és a közlekedési központoknál.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek