Újra 5 tengelyen, biztos kézzel!

iho   ·   2019.02.18. 08:45
ot_tengely2019_0

Valamivel több, mint fél év múlva az elődöntőbe jutott negyven pilóta ragadhatja meg a verseny új vontatójának kormányát az új főtámogató, a DAF Hungary Kft. jóvoltából. A főszervezők, a NiT Hungary és az ORFK–OBB 2018 decemberében tárgyaltak a főtámogatókkal a szerződések meghosszabbításáról. A verseny üzemanyagbeszállítója változatlanul a MOL Nyrt., míg a Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram is marad a szakmacsoport kiemelkedő rendezvényének jövőbeli támogatója. Az elődöntők helyszíne továbbra is a Schmitz Cargobull Magyarország Kft. bicskei telephelye.

Ugyanakkor az elmúlt években a Mercedes Actros vontatót közreadó Pappas Autót a DAF Hungary Kft. váltja – a verseny vontatójának beszállítója két legújabb típusú DAF vontatót bocsájt az „5 tengelyen-biztos kézzel!” rendelkezésére.

A magyar árufuvarozó szakmában egyre szélesebb körben ismertté váló „5 tengelyen, biztos kézzel!” verseny a biztonságos közlekedés hirdetése mellett a kamionsofőrködés vonzóvá tételét is kitűzte céljai közé, amellyel az ágazatban érezhető sofőrhiányt kívánja hosszútávon megoldani. A verseny nem csak a vetélkedésről szól, hanem a közösségépítésről is, hiszen az évek során egy barátságos, családias légkört sikerült kialakítaniuk a szervezőknek és a versenyzőknek; ennek bizonyítéka a döntővel egybekötött családi nap, amelynek középpontjában a kis- és nagy gyermekes családok állnak.

A nevezési idő 2019. június 14-én kezdődik és augusztus 11-én zárul. További részletek hamarosan.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek