Újra járnak a buszok a kecskeméti Rákóczi úton

iho/közút   ·   2019.04.18. 11:00
kecskemet_dakk

Közlemény jelent meg a DAKK Zrt. weboldalán a kecskeméti helyi közlekedést érintő változásokról: Kecskemét Megyei Jogú Város Közgyűlésének határozata alapján a város helyi közforgalmú autóbusz-közlekedésében 2019. április 23-ai, keddi üzemkezdettől a Rákóczi út páros oldalán a helyi autóbuszokra vonatkozó behajtási tilalmat feloldják, ezért az 1-es, 2D, 2S, 4-es, 4A, 4C, 7-es, 7C, 12-es, 15-ös, 18-as, 19-es, 23-as és 23A jelzésű autóbuszvonal, valamint a 34-es és 34A jelzésű autóbuszvonal menetrendje megváltozik. Az intézkedés következtében a járatok menetideje egy, illetve három perccel csökken, ismét fel lehet szállni a Cifra Palota előtti megállóban.

A tájékoztatás és a részletes menetrendi kivonatok a DAKK Zrt. oldaláról tölthetők le.

Újra járnak a kecskeméti helyi buszok a Rákóczi út páros oldalán. A visszaállíott közlekedés rend április 23-tól érvényes (Google térképrészlet)

Április 23-tól ismét megáll az 1-es busz a Cifra Palotánál (illusztráció: Bohus Dávid)

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.