Utasok szavazata: a Wizz az év diszkont társasága

iho   ·   2019.09.20. 15:35

A Wizz Air lett 2019-ben az Év Legjobb Diszkont Légitársasága. A díjat a Wizz Air 2019. szeptember 17-én Vilniusban, az Air Convention Europe légiközlekedési konferencia gáláján vehette át. Ez a díj egyike a légiközlekedési iparág legfontosabb és legnagyobb presztízsű díjainak, olvasható a társaság szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye. Világszerte több mint 150 ezren adták le szavazatukat kereskedelmi légitársaságokra. A szavazók a Wizz Air kiváló teljesítményét ismerték el azzal, hogy az Év Legjobb Diszkont Légitársaságának választották meg.

Az elmúlt tizenkét hónapban 37 milliónál is több utas repült a Wizz Air kedvező viteldíjú és magas színvonalú szolgáltatást nyújtó járatain, amelyek 44 ország 151 úti céljára közlekedtek, 16 százalékkal túlszárnyalva az előző évet. A Wizz Air küldetésének tekinti, hogy minden egyes utasának már a foglalás pillanatától az utazás végéig kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyújtson. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy felhasználóbarát on-line szolgáltatásokat fejlesszünk, ezekkel pedig még kellemesebbé tegyük a repülést minden utasunk számára.

Váradi József, a Wizz Air Holding vezérigazgatója arra emlékeztetett, hogy a cég elnyerte a Közép- és Kelet-Európa Legjobb Diszkont Légitársasága és a 2019-es Év Légitársasága díjakat csakúgy, mint a Seven Star Safety Rating (Hétcsillagos Biztonsági) minősítést. „Elkötelezettek maradunk, hogy folyamatosan bővülő útvonal-hálózatunkon mindig a lehető legalacsonyabb árú utazási lehetőséget tudjuk nyújtani a közeljövőben 300 darabosra bővülő, piacvezető modern technológiával rendelkező flottánkkal” - nyilatkozta a vezérigazgató.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

Tükröm, tükröm!

iho/repülés   ·   2024.04.16. 16:00

Micsoda ötlet! A koreai fapados Jin Air tükröket szereltetett a fedélzeti poggyásztartókba. Nem kell már az ülésen tipródni, hogy kiderüljön, van-e még hely a csomagunknak.