Utazási portál kitüntetése a BKV múzeumának

iho/vasút   ·   2013.01.28. 13:17

„Ajánlott” besorolással minősítette a BKV Földalatti Vasúti Múzeumát a TripAdvisor, a világ egyik legnagyobb utazási portálja. Az elismerést a havi 50 milliós látogatottságú, úti célokat, éttermeket, látnivalókat ajánló weboldal a hazánkba látogató turisták véleménye alapján adományozta a budapesti tömegközlekedés történelmét bemutató intézménynek.

A „a TripAdvisor ajánlásával” matrica, amely a Deák Ferenc téri aluljáróban található múzeumban látható, azt jelzi a leendő vagy vissza-visszatérő látogatóknak, hogy a nagy tekintélyű és gazdag kínálatú, minőségi tárlatot bemutató múzeumban szívesen látott vendégek.

A Földalatti Vasúti Múzeumot a TripAdvisor weboldalon valóban lelkes hozzászólásokkal ajánlják a látogatók, kiemelve annak gazdag kínálatát vagy éppen az olcsó belépőjegyet – a felnőttek belépti díja mindössze 350 forint.

A múzeumban jelenleg – az állandó tárlat mellett – a BKV és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem közös, a jövő járműveinek dizájnját, a jövő közlekedését bemutató időszaki kiállítást, a FUTOUR-t tekinthetik meg a látogatók február 3-áig.

Kapcsolódó hírek