Utazzon púposos különvonattal a tapolcai Ikarus-találkozóra!

iho/vasút   ·   2018.03.27. 18:45
m40209-400

A közelmúltban felújított M40 209-es (ex-408 225-ös) Púpos által vontatott különvonat május 12-én, szombaton a budapesti kelenföldi pályaudvarról indul a kora reggeli órákban, majd Székesfehérváron át a Balaton északi partján, a 29-es vonalon végighaladva érkezik majd Tapolcára. A menet útközben többször is megáll majd fotózás céljából. Tapolcán a szervezők buszos transzfert biztosítanak a találkozó színhelyére. Az Ikarus-találkozó 17 óráig tart, ezt követően a különvonat visszaindul Budapestre. A vonatban vendéglátókocsi is lesz, ital- és szerény snack kínálattal.

A nemrégiben a MÁV-Nosztalgia által megvásárolt és felújított M40 209-es Púpos viszi majd a tapolcai különvonatot (fotó: Novák András)

A Tapolcai tavasbarlangnál, a Köztársaság téren zajló II. Nemzetközi Ikarus Találkozó célja ezúttal is a közös nosztalgiázás egy ingyenes, egész napos családi program keretein belül. Az esemény főszereplői a méltán híressé vált Ikarus autóbuszok, amelyekből több mint hatvan sorakozik majd fel a város főterén. A kiállítók között szerepel a BKV Zrt., a Volánbusz Zrt., több vidéki közlekedési központ, illetve számos magángyűjtő, de ott lesznek a német, cseh és lengyel kiállítók járművei is.

A különvonatra 5990 forintért lehet jegyet váltani.

Figyelem! A vonat csak minimum kétszázötven jelentkező esetén közlekedik.

Jelentkezés és pontos menetrend: MÁV Nosztalgia Kft.

1062 Budapest, Teréz körút 55.

Telefon: +36-1-269-5242

www.mavnosztalgia.hu

www.facebook.com/mavnosztalgia

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek