Útlezárások országszerte

MTI   ·   2013.06.10. 08:37
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának hétfő reggeli tájékoztatása szerint az 1-es úton teljes útzár van Győr és Gönyű, valamint Almásfüzitő és Tata között, továbbá Komárom területén. A 2-es út két váci szakasza van lezárva, továbbá Dunakeszi és Sződliget területén van teljes útzár. A 6-os út paksi szakaszán útszűkület van.

A 10-es úton teljes az útzár Dunaalmásnál, Nyergesújfalu több szakaszán, Tátnál, valamint Neszmély és Süttő között. A 11-es utat teljes szélességében lezárták Dunabogdánynál, Esztergom és Dömös között, Esztergomban, Visegrádon; Leányfalun és Tahitótfaluban pedig félpályás útzár van.

A 12-es utat lezárták Nagymaroson, Verőcénél, Verőce és Kismaros között pedig útszűkület van. A 14-es út Győr és Vámosszabadi között nem járható. Az 55-ös úton Bajánál és Pörbölynél van teljes útzár.

Kapcsolódó hírek

Közút Autóbuszközlekedés

A Volánbusznál is életbe lép az új menetrend

iho/közút   ·   2023.12.06. 18:00

A közlekedési társaság számos menetrendi módosítást, korrekciót vezet be országszerte december 10-étől, elsősorban a munkába és iskolába járás lehetőségeinek, a hétvégi időszak utazási igényeinek javítása, valamint a vasúti és autóbuszos kiszolgálás megfelelő összehangolásának érdekében.