V. Ikarus-találkozó

iho/közút   ·   2012.08.27. 08:30
polgar2011_fooldal

Talán nem túlzás a polgári Ikarus-, Csepel- és veteránjármű-találkozót a buszos közösség szigetfesztiváljának titulálni: az utóbbi években háromnapossá duzzadt rendezvény remek lehetőséget biztosít arra, hogy – a közkedvelt járművek megcsodálása mellett – rég nem látott ismerősökkel találkozzunk, illetve újabb barátságok köttessenek.

Az első napon (szeptember 14-én, pénteken) egy nyírvidéki kisvasúthoz lehet ellátogatni, amit egy Szabolcs Volános telephelylátogatás követ majd – mindkét programra előzetesen kell regisztrálni a találkozó honlapján található elérhetőségeken.

A fő nap ezúttal is a második nap, vagyis a szombat: több tucat busz, teherautó, személyautó és egyéb jármű megjelenésére lehet számítani, a résztvevők aktuális listája itt tekinthető meg.

A harmadik napon egy tiszacsegei buszos kirándulás zárja a rendezvényt.

A Hajdú Volán 311-ese fix résztvevője a polgári találkozóknak, így idén is számíthatunk rá<br/>(fotó: Ács Attila)

A teljes árú belépőjegy 500, a gyermek (14 éves korig) 300 forintba kerül, reggeli és ebéd vásárlására, tombolára, valamint nosztalgiabuszozásra is lehetőség nyílik. A részletes programok és árak, valamint a kiállított járművek a http://veteran.old-ikarus.hu oldalon találhatók meg. Szombaton több városból is különjárat indul Polgárra, ezekről részletes és aktuális információt szintén a fenti honlapon találhatnak az érdeklődők.

Kapcsolódó hírek