Városnézés nosztalgiabusszal

iho   ·   2013.09.06. 14:44
00_2

A hagyományokhoz híven a meterológiai nyár utolsó hétvégéjén tartotta meg Újpest idén is a városnapokat. A rendezvény sorozathoz kapcsolódóan,  a már kialakult tradiciót követve ebben az évben is valamilyen különleges nosztalgia városnézőbusz rótta a kerület utcáit.

Idén ez a gyönyörűen felújított IK 311-es vonta magára a kiváncsi tekinteteket<br/>A képre kattintva galéria nyílik!<br/>(fotók: Kadocsa Gyula)

A tavalyi kabrió 211-est idén egy gyönyörűen felújított ráncajtós Mávaut színben pompázó 311-es követte. Az egyik menetben az Ikarus mellett egy másik kuriózum is beállt utasokat szállítani.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.