Vásárlás előtti próbakör közben borult a motor

MTI   ·   2012.08.01. 12:21

Még mindig keresik a kedd este Dunaharasztiban felborult quad vezetőjét; a helyszínről elmenekülő férfi a terepmotor lehetséges vevőjeként vezette a járművet, ellene segítségnyújtás elmulasztása miatt eljárás indult – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán.

Kovács Viktória korábbi közlése szerint a quad eddig ismeretlen okból borult fel Dunaharasztiban, a Határ úti vasúti átjáróban. A négykerekű terepmotor egyik utasa, egy nő súlyos sérüléseket szenvedett, mentőhelikopter vitte kórházba.

A baleset után a motort vezető férfi elmenekült, felkutatását nagy erőkkel még az este megkezdte a rendőrség, de egyelőre nem találják – mondta a szóvivő szerdán.

Közlése szerint azóta kiderült, hogy a fiatalok egy esetleges adásvétel kapcsán találkoztak. A helyszínt később elhagyó férfi potenciális vevőjelöltként ki akarta próbálni a quadot, ezért a tulajdonossal és annak barátnőjével együtt elindultak egy próbakörre úgy, hogy ő vezetett. Nem sokkal ezután borultak fel. A terepmotor női utasa súlyosan megsérült, a jármű tulajdonosának nem esett baja – tette hozzá Kovács Viktória.

Nagy Zsófi, a mentők sajtóügyeletese szerdán azt mondta, hogy a 25 év körüli, súlyosan sérült nőt a fővárosi Merényi kórházba vitték.

A kórházban a sérült állapotáról nem adtak felvilágosítást.

Kapcsolódó hírek