Közúti-vasúti baleset Hegyeshalomnál

MTI   ·   2011.07.19. 10:48

Hárman sérültek meg súlyosan az éjjel, Hegyeshalomnál egy balesetben, egy vasúti átjárónál – tájékoztatta kedden a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Egy személyautó vezetője a leengedett sorompó és a tilos jelzés ellenére megpróbált áthajtani, de az Ausztria felől érkező vonat mozdonya a járműnek ütközött, Kocsis Tünde alezredes közlése szerint a 30 éves győri sofőrt és a kocsiban utazó két nőt csonttörésekkel szállították kórházba. A vasúti forgalom éjjel 11-től hajnali 2 óráig állt ezen a szakaszon.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.