Vége, de nem végleg

iho   ·   2015.11.25. 16:15
00kicsi

A civil szervezet 2016-ban is tervezi folytatni az akciót, a 2015-ös évet egy, a Kishegyesi úton levő buszmegálló kicsinosításával zárták. Közösségi szolgálatban most négy iskola: a Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola, a Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium, a Diószegi Sámuel Szakközép és Szakiskola és az Ady Endre Gimnázium tanulói dolgoztak az utasváró szépítésén.

Dolgoznak a legények, leányok. A képre kattintva galéria nyílik (forrás: Derke)

A jó példa szerencsére ragadós: azon kívül, hogy márciustól novemberig tíz iskola összesen ötven diákja fordított több mint hatszáz órát a munkára, egyre több önkéntes is érdeklődött a program iránt, és az önkormányzat jóvoltából is számos fedett utasváró újult meg. Folytatás a remények szerint 2016-ban!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Automobil

Márpedig a karaván halad

iho.hu   ·   2024.07.14. 08:00

Kimagasló mértékben és minőségben bővül a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum gyűjteménye. A múzeum legújabb műtárgyai közé tartozik egy ritka Warszawa vágánygépkocsi, egy Pink Floyd különkiadású Volkswagen Golf III-as, egy Ikarus 405-ös és egy Ikarus 260 CNG-autóbusz.