Vezetőváltás az Utasellátó élén

iho   ·   2015.11.24. 13:17

Négy és fél év után közös megegyezéssel távozik a MÁV-Start Zrt. Utasellátó Központ vezetője. Imri János 2011. május elseje óta vezette a központot, vezetése idején több, az Utasellátó életében jelentős változásra, például az étkezőkocsik újbóli munkába állására került sor. Imri 1988 óta dolgozott különböző beosztásokban a vasúttársaságnál, és régóta hírlett távozása: a távozó központvezető ugyanis a júliusban felállított MÁV-Start vezérigazgató, Zaránd György kádere volt. Az új utasellátó központ vezető Janicsák József, a Magyar Posta Zrt. korábbi ellenőrzési igazgatója, aki az elmúlt hetekben már kiemelt szakértőként dolgozott a vasúttársaságnál. Az utasellátó központ vezetőjének feladata a háló- és fekvőhelyes járatokon a szolgáltatások előkészítésének megszervezése, ellátása és értékesítése, valamint a társaság által közlekedtetett étkezőkocsikon a szolgáltatás megszervezése.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút Kiemelt ajánlatok

Knorr-Bremse fékrendszerek a világ körül – 5. rész: Kötöttpályán Magyarországon I.

iho/vasút   ·   2022.05.14. 09:00

Sorozatunkban előző részeiben azt mutattuk be, hogy a Knorr-Bremse Budapest piacvezető vasúti fékgyártó vállalatként a világ mely távoli országaiba szállít fékrendszereket vonatok, metrók és villamosok számára. Képzeletben jártunk Afrikában, Ázsiában és a távoli Ausztráliában is. Számunkra a legérdekesebbek mégis azok a szerelvények, amelyekkel itthon találkozhatunk nap mint nap, amelyekben Budapesten tervezett és gyártott fékberendezések, fékvezérlő rendszerek és levegőellátó egységek gondoskodnak a biztonságos fékezésről.