Visszavették az Aeroflothoz a mutogatós sztuvit

iho   ·   2013.02.08. 13:24

Tatiana Kozlenko egy közösségi oldalon tette közzé a fotót, amiért kirúgták; a felvétel pillanatok alatt népszerű lett, a légitársaság stílszerűen saját közösségi oldalán közölte az elbocsátás tényét – írja a Blikk.

Kozlenko váltig állította, hogy nem az ő keze látszik a fényképen, sőt nem is a légitársaság járatán készült a fotó. Amikor látta, hogy főnökei hajthatatlanok, az élelmes hölgy a széles nyilvánossághoz fordult, és arra kérte az embereket az orosz közösségi oldalon, hogy segítsenek visszaszerezni az állását.

Hamarosan szimpatizánsok tömegei követelték Kozlenko visszavételét; az állami tulajdonú Aeroflot légitársaság végül beadta a derekát, és megváltoztatta az álláspontját. Hat hónapos próbaidő mellett, de újra felvették a hölgyet, aki ismét repülhet a társaság járatain – írja a Daily Mail.

A döntést állítólag Vitaly Szaveljev, az ügyvezető hozta meg, miután látták, mennyire szeretne továbbra is náluk dolgozni a hölgy. „Az utasok remélhetőleg megértéssel fogadják a történetet. Kozlenko kisasszony megértette, hogy hibát követett el” – mondta Andrei Sogrin, a társaság szóvivője.

Kapcsolódó hírek