Vonatbaleset New Yorkban

iho/biztos út   ·   2017.01.04. 15:23
new_yorki-i_baleset0

Több mint százan könnyebben megsérültek szerdán egy vasúti balesetben New Yorkban. A szerelvény Long Islandről érkezett a brooklyni pályaudvarra, ám csak azután állt meg, hogy nekiütközött a vágány végét záró ütközőbaknak. A vonat szerencsére lassan haladt, de így is sok utas elesett a kocsikban, főleg azért, mert az ütközés pillanatában már leszálláshoz készülődve felállt ülőhelyéről. A mentők tizenegy embert vittek kórházba. A vonaton becslések szerint hat-hétszáz ember utazott. A baleset okát még vizsgálják.

Nem sok minden látszik az alagútban, de attól még szétnézhet! A képre kattintva galéria nyílik (fotók: Daily Mail)

Korábban írtuk:

A Long Island Railroad Brooklyn állomás hatodik vágányára érkező szerelvénye - egyelőre ismeretlen okból - elhagyta a pályát. Az elsődleges jelentések szerint a sérültek egyike sem szorul kórházi ápolásra - adja hírül a CNN, mely a Facebook-oldalán élőben közvetítette a mentést.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.