Vonattal féláron a Pannónia Fesztiválra

iho/vasút   ·   2012.05.23. 13:06

A MÁV-Start Zrt. és a GYSEV Zrt. 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Szántód–Kőröshegy állomásra a május 24. és 27. között megrendezésre kerülő VI. Pannónia Fesztiválra utazóknak.

A nyári szórakoztató programok kiemelkedő eseménye a Pannónia Fesztivál, amely az idén a korábbiaknál is szélesebb zenei kínálattal és új helyszínen várja az érdeklődőket. A szántódi rendezvényre készülődő utasok az ország bármely jegypénztárában megvehetik a félárú, alkalmi menettérti jegyet.

A kedvezményes utazás legkorábban a rendezvény első napján, május 24-én, csütörtökön kezdhető meg. A visszautazást legkésőbb a rendezvény zárását követő napon, május 28-án, hétfő éjfélig kell befejezni.

Az 50 százalékos alkalmi menettérti jegyet a fesztivál helyszínén megtalálható MÁV-Start-standon, a menetjegy lebélyegzésével kell érvényesíteni, és a visszautazás során, a vonaton a jegyvizsgáló kérésére be kell mutatni. A kedvezményes jegyváltási lehetőségről és a felhasználás feltételeiről részletes tájékoztató a MÁV-Start Zrt. honlapján.

Kapcsolódó hírek