Vörös riasztás! Fehérvár felé képtelenség vonatozni...

iho   ·   2014.03.28. 15:32
redzon0

4435., Székesfehérvár–Kőbánya-Kispest: késés 62 perc, 4215., Dunaújváros–Budapest-Déli: késés 94. perc, 4434., Kőbánya-Kispest–Székesfehérvár: késés 90 perc. És akkor a narancssárga pöttyöket még nem is soroltuk föl.

Pénteken, koradélután, amikor midnenki menne mindenhova... :/

A Budapest–Székesfehérvár és a Budapest–Pusztaszabolcs vasútvonalak közös szakaszán 13 óra 36 perckor Nagytétény-Diósd és Érd-elágazás között egy ismeretlen nőt elsodort egy mozdony. Háros és Nagytétény-Diósd között 13 óra 56 perckor a Kőbánya-Kispestről közlekedő személyvonatról egy utas kiesett indulás után. A rendőrségi helyszínelés idejére mind a két helyen csak az egyik vágányon tudnak közlekedni a vonatok váltakozó irányban a biztonsági előírások betartásával. Ezen a vonalon közlekedő vonatok utasai, 25–30 perc késésre számítsanak, a délutáni órákban. A menetrend szerinti közlekedés 17 órára állhat helyre.

* * *

Indóház Online - Hivatlan oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a holdon, a síneken vagy a sínek mellett, a tűzön vagy a vízen történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek