Wizz Air: százmillió utas!

iho   ·   2015.10.20. 13:02
cim3

A Wizz Air történetének legjelentősebb mérföldkövét ünnepli: a légitársaság 100 millió utast szállított alacsony viteldíjú útvonalain az elmúlt 11 évben. A 100 milliomodik utas a légitársaság London-Lutonból Varsóba tartó útvonalán utazott. A Wizz a fedélzeten tartózkodó összes utast meglepte egy ingyen repülőjeggyel, hogy megünnepelje a mérföldkő elérését.

A Wizz Air összes utasa közül több mint 15 millióan utaztak a légitársaság magyar útvonalain. Alacsony viteldíj-kínálatának növekvő népszerűségére reagálva a Wizz Air folyamatosan fejleszti szolgáltatásait. A légitársaság a közelmúltban vezette be az ülőhelyfoglalást és egy kiegészítő lehetőséget az elsőbbségi beszállást igénybe vevő utasok számára, amely lehetővé teszi, hogy a kézipoggyász mellett egy személyes tárgyat is magukkal vigyenek a fedélzetre.

A Wizz Air a 100 millió utas jelentette történelmi mérföldkövet azzal ünnepli meg, hogy ma és holnap 20 százalék kedvezményt biztosít minden útvonalon minden viteldíjból a WIZZ Discount Club foglalásoknál.

A társaság közzétett néhány érdekes adatot. A 100 millió utasból 5,87 millió volt a gyermek, a felszállások száma 657121, a repülési idő 138 évnyi volt, a repült kilométerek száma pedig 842 millió 847 ezer.

„2004-ben indult az első járatunk Lengyelország és az Egyesült Királyság között, és ma, 11 évvel később, már 100 millió utast ünnepelhetünk, akiket 38 ország több mint 110 reptérről szállítottunk” – mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója aki a szerint a mai mérföldkő elérése a költségfegyelemnek köszönhető, valamint annak, hogy a megtakarításokat a társaság alacsony viteldíjak formájában visszajuttatja ügyfeleikhez. „Már nagyon várom, hogy új útvonalakat, még több járatot és még több lehetőséget kínálhassunk utasainknak” – tette hozzá Váradi József.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek