Wizz Plussz, akár a nem-diszkont társaságoknál

iho   ·   2015.05.18. 13:30
cim

A Wizz Air új viteldíj kategóriával bővítette kínálatát. A „Plusz viteldíj” kiegészítő lehetőség az „Alap viteldíj” mellett, előbbi nagyobb rugalmasságot kínál az utasoknak.

A repülőjegyen túl a „Plusz viteldíj” magában foglalja a legfeljebb 32 kg-os feladott poggyászt, a nagyméretű kézipoggyászt, a repülőtéri utasfelvételt, az ülőhelyválasztást, az elsőbbségi beszállást és a WIZZ Flex szolgáltatást, amely lehetővé teszi az utazás időpontjának megváltoztatását.

A „Plusz viteldíj” kedvezményes csomagárat kínál az utasoknak, amely kedvezőbb, mintha a csak a repülőjegyet tartalmazó „Alap viteldíjon” felül külön vásárolnák meg a benne foglalt kiegészítő szolgáltatásokat. Az új ajánlat bevezetésével egyidejűleg a WIZZ Premium és WIZZ Premium Plus termékek értékesítése felfüggesztésre került.

A „Plusz viteldíjak” már elérhetők a wizzair.com oldalon, és néhány hónap múlva a mobil applikációban is elérhetővé válnak.

Abrán György, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója elmondta:  „Azt tapasztaltuk, hogy az utasaink igénylik a kiegészítő szolgáltatásokat, és boldogan tesszük elérhetővé számukra ezt a mindent egyben tartalmazó kedvezményes csomagot”.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek