Wizz-siker Lengyelországban

iho   ·   2013.12.12. 16:00
cim2

A Wizz Air elnyerte a lengyel Business Traveller magazin „Legjobb diszkont légitársaság” díját – adja hírül a Wizz közleménye.

A díjat a magazin olvasóinak szavazatai alapján ítélik oda, ők választották meg a Wizz Airt 2013 „Legjobb diszkont légitársaságának”, ezzel elismerve a légitársaság erőfeszítéseit, hogy mindig a legjobb minőségű szolgáltatást és alacsony viteldíjakat kínáljon. A Wizz Air már majdnem tíz éve dolgozik azért, hogy még kényelmesebbé tegye a szabadidős és üzleti utazók utazását egyaránt.

Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője úgy nyilatkozott, hogy a díj és a számok is azt bizonyítják, hogy a lengyel utasok elismerik a társaság munkáját, hiszen az évek során több mint 30 millió lengyel utas választotta a Wizz Airt – majdnem annyian, mint az ország teljes lakossága.

(fotó: Schulek Tibor)

„Idén számos új útvonallal bővült a lengyelországi útvonalhálózatunk is. Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kiváló minőségű szolgáltatást biztosítsunk minden utasunk számára” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek