A medencék királya – okos és személyre szabott

iho.hu   ·   2024.07.16. 10:05
kerexzuglo.hu

Nincs kellemesebb időtöltés a medencézésnél a nyári forróságban, hiszen tökéletes hűsítő program egyedül, családdal vagy barátokkal. A pancsolási élményt azonban luxusszintre lehet emelni a legkorszerűbb, egyedi és okosmegoldásoknak köszönhetően.

Egy medence megtervezése, előkészítése és telepítése bonyolult feladat. Rengeteg fejfájást okozhat a rossz kivitelezés, főleg a későbbiekben előbukkanó problémák miatt. Érdemes megbízható, tapasztalt szakembereket keresni erre a munkára.

A hangulat fokozására egy prémium medence építés jelenti a megoldást. Ha már valaki úgy dönt, csobbanni szeretne saját otthonában, akkor miért ne lehetne a végeredmény időtálló, különleges és modern.

Az álom valósággá válik

Ma már számos lehetőség áll rendelkezésre, ha medencét szeretne kertjébe. A legbiztosabb, ha egyedi tervezés alapján indul el a folyamat. A Kerex Zugló Uszodatechnikai Kft. által forgalmazott Magiline típus modern, környezettudatos választás.

Egy normál süllyesztett medence esetében rengeteg hibafaktorral nézhet szembe az óvatlan és tapasztalatlan megrendelő. A bajjal akkor szembesül csak, amikor észreveszi, hogy valami kimaradt a kivitelezés során, ferdén áll vagy más magasságban került rögzítésre.

Utólag körülményes ezeket a problémákat orvosolni, így érdemes a komplett rendszert legyártatni. Igen, ez lehetséges! A paramétereknek megfelelően egyedileg elkészítik a medencét, majd a forgalmazó telepíti azt.

A kiegészítők már a gyártás során beépítésre kerülnek, mint a világítás, falátvezetések, befúvók, és még sorolhatnánk. Az egyenetlen falaktól sem kell félni, hiszen a komplett szerkezetet készítik el, így biztosan nem lesz hullámos vagy ferde sehol.

Vízforgató gépészettel, szűrőrendszerrel, lefóliázva érkezik a kert csodaszép díszítőeleme. A 10 éves hozzá járó garancia biztosítja a minőséget. Ha egy igazán modern medencének szeretné élvezni számtalan előnyét, akkor automatizált, okosrendszerrel is lehet kérni azt.

A tervezés az egyetlen feladat

A tervezéshez csak képzeletre van szükség. Nem kell idegeskedni se a megfelelő szakemberek keresgélésén, se a munkafolyamatokon. Érdemes ezért olyan kivitelező céget megbízni a feladattal, akik a komplett rendszert előkészítik és telepítik.

Inkább tartson a tervezés hosszabb ideig, de egyetlen apró részlet se maradjon ki, mely később hiányozhat. Az előkészítésben már nem szükséges részt vennie, ugyanis mindent elintéznek a szakemberek. A kemény, műanyag paneleket betonvassal erősítik meg az oldalfalaknál és az alján is, így garantált a tartós, minőségi végeredmény.

Már csak élvezni kell

A Magiline medence tervezése időigényesebb ugyan, a kimenetel azonban magáért beszél. A személyre szabott és modern megoldásoknak köszönhetően el lehet felejteni a kivitelezéssel járó stresszt. Bővebb információért keresse fel a Kerex Uszodatechnikai Kft. oldalát, ahol mindenben segítenek a szakemberek, ami medence!

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek