A profi munkavégzés elengedhetetlen eleme: a hajszárítótartó

iho   ·   2024.02.08. 12:00

Több olyan fodrászszalon-tartozék is ismert, amelyek praktikus tárolási lehetőséget, könnyű hozzáférhetőséget tesznek lehetővé, ilyen például a hajszárítótartó is. Egy efféle kellék ráadásul nemcsak professzionális környezetben tehet jó szolgálatot, hanem otthon, személyes használat során is.

Milyen előnyöket kínál?

A legnyilvánvalóbb előnye, hogy rendezetten, s ugyanakkor biztonságosan tárolhatjuk a hajszárítót. Könnyebbség továbbá, hogy nem kell elcsomagolni a használatot követően. Az, hogy mindig kéznél legyen, leginkább a szaloni környezetben elengedhetetlen, de természetesen otthon sem szeretnénk folyton elrakni a dobozába, majd ismét elővenni, ha csak egy mozdulatba kerülhet és máris használhatjuk. A claudiashop.hu szalonszerviz termékei közül beszerezhetjük a legoptimálisabb típust.

Elérhetők például falhoz, bútorzathoz felfúrható, fémből készült változatok, amelyek helytakarékosak, s talán éppen emiatt a legelterjedtebbek a fodrászok körében. 

Beszerezhetünk azonban asztali tartókat is, amelyek viszonylag kis méretűek, elhelyezhetők a munkaasztalon, de természetesen otthoni környezetben is megállják a helyüket. Azokban az esetekben, amikor nem oldható meg a falra rögzítés, ezek a típusok remek alternatívát jelentenek. 

Az állványos tartók és a falra rögzíthető változatok is segítenek abban, hogy könnyen és gördülékenyen dolgozhassunk, s ha épp más részfolyamat következik, azonnal letehessük, később viszont ismét a kezünkbe vehessük a hajszárítót. 

Ráadásul a vezetékek összegubancolódása sem okoz többé bosszankodást.

Melyik típust érdemes választani?

Szerencsére több opció is rendelkezésünkre áll, így kiválaszthatjuk a számunkra legkényelmesebbet. Dönthetünk okos asztali tartó mellett, amelyet Ga.Ma IQ hajszárítókhoz terveztek. Ennek előnye, hogy tapadókorongos talpazattal rendelkezik, ezáltal stabilabban “rögzíthető”, ugyanakkor biztonságos alkalmazást tesz lehetővé. Amint a készüléket a tartóba helyezzük, készenléti állapotba kapcsol, ennek köszönhetően azonnal használatra kész, ha ismét szükségünk lenne rá. Ez energia- és időspórolás szempontjából sem mellékes.

A Ga.Ma IQ tartóból elérhető fali változat is, ennek előnye, hogy nemcsak a falra, de például az eszközkocsira is rögzíthető, ha ott kényelmesebb számunkra. 

Amennyiben fontos a mutatós küllem, egy bőrborítású termékkel nem lőhetünk mellé, s ha ez még ergonomikus kialakítású is, öröm a vele történő munka. 

Univerzálisabb változat pedig egy fémből készült, többféle felületre is rögzíthető hajszárítótartó, például a Sibel Blow Dryer Holder, amely strapabíró, időtálló, s legjobb társunk lehet a mindennapok során.

A profi munka alapja a megfelelő tartozékok beszerzése

Ne feledjük, nem csak a hajformázó eszközökön és a precizitásunkon múlik a siker, épp ennyire fontos, hogy olyan “környezetben” dolgozzunk, amelyben több olyan kellék is megtalálható, amelyek megkönnyítik a munkát.

(x)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek