A tökéletes kikapcsolódás a kertben

iho   ·   2022.08.03. 12:00

Akiknek van kertje, vagy akik töltöttek már hosszú órákat a természetben, azok pontosan tudják, hogy testnek és léleknek is mennyire jót tesz a friss levegőn történő pihenés. Tavasztól őszig a kerti programokra sokkal több időnk van, mint a téli hónapokban, és az elvégzendő munkák mellett feltétlenül érdemes időt keríteni a pihenésre is.

A legjobbat a szakértőnél találjuk

A kényelem és a praktikum ismérveit ötvözik az összecsukható székek, amelyek azontúl, hogy megfelelő kiegészítői a kerti bútoroknak, kis helyen is elférnek, mivel összecsukhatóak, így nem kell külön tárolóhely nekik.

A Curver-Lifestyle összecsukható kerti székeinek kínálatában számtalanféle eszköz, bútor és kiegészítő található. A műanyag termékek specialistájával kapcsolatban egészen biztosak lehetünk benne, hogy kiváló minőségű alapanyagból, gondos tervezéssel és gyártással készült termékekkel találkozhatunk a webáruházban is.

A szabadtéren, kertben használatos eszközökkel szemben megjelennek olyan elvárások is, amelyek a beltéri társaikkal szemben fel sem merülnek. Egy kerti bútornak képesnek kell lennie arra, hogy ellenálljon a napsütés, a víz, és a hőingadozások által támasztott kihívásoknak.

A tartósság és a minőség magától értetődő

A Curver-Lifestyle termékei ezeknek a kritériumoknak tökéletesen megfelelnek, sőt a hagyományos fa vagy fém kültéri bútorokkal szemben számos előnyt tudhatnak magukénak. A kiváló minőségű műanyagból készült kültéri bútorban nem tesz kárt a víz, ismeretlen fogalom a vetemedés, mint ahogy a kiszáradás is.

Az UV fénnyel szemben ellenállók, színüket sokáig tartják, nincs szükség a fém vagy fa esetén szükséges időközönkénti átfestésekre. Szintén nem jelent fenyegető veszélyt a rozsda, mint ahogy a faanyagot megtámadó különféle rovarok ellen sem kell védekezni.

Összecsukhatóság a praktikumért

A kerti bútorok egyik jelentős csoportját képviselik az összecsukható típusok és ezek a termékek az olyan előnyös tulajdonságokat, mint a hosszú élettartam, az erős kivitel még a praktikummal is képesek megtoldani.

Az összecsukható kerti bútorok használaton kívül lényegesen kevesebb helyet foglalnak el, mint kinyitott állapotban, ezen kívül szállításuk, tárolásuk és sokkal egyszerűbb, mint fix kialakítású társaiknak. Az összecsukható bútorok, éppen mozgathatóságuk miatt sok esetben több pozícióban is rögzíthetők, növelve így használójuk komfortérzetét.

Minőségi és esztétikus megjelenés

Ezek a termékek megjelenésükben szinte megtévesztésig hasonlítanak a fára, vagy a manapság divatos rattanra, azonban azok kevésbé előnyös tulajdonságaik helyett a fent taglalt előnyöket biztosítják vásárlóik számára.

Számos kedvező tulajdonságuk mellett szót kell még ejteni arról, hogy a műanyag kerti bútorok tisztán tartása is hihetetlenül egyszerű. Tulajdonképpen egy szivacs és némi langyos víz elegendő is ehhez a művelethez, nincs szükség különleges tisztítószerekre, lakkokra, impregnálószerekre, festékekre ahhoz, hogy a bútor megőrizze újkori szépségét.

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek