Egészségügyi álláslehetőség mindenhol akad!

iho   ·   2023.04.05. 12:00

Akad olyan szegmense a munkaerőpiacnak, ahol teljesen mindegy, hogy az ország mely pontján élünk, mindenképpen találunk magunknak munkát. Ilyen többek között az élelmiszerbolti eladó, de az egészségügyi dolgozókra is szükség van mindenhol, hiszen mindenütt vannak betegek, szorulnak az emberek ápolásra, gondozásra.

Éppen ezért, ha ilyen jellegű végzettségünk van, Szolnokon és környékén is találunk bármikor munkát, ahogy az a cikkből is kiderül!

Nagy a hiány ezen a területen!

Aki az egészségügyben jártas, az pontosan tudja, hogy mindig fog munkát találni a https://szolnokallas.hu/allasok/egeszsegugy-gyogyszeripar oldalon, hiszen nagyon sok a pályaelhagyó, valamint rengeteg orvos és ápoló ment el külföldre, hogy akár Ausztriában, akár Németországban, akár a skandináv országok valamelyikében szerencsét próbáljon.

Éppen ezért nem csoda, hogy folyamatosan keresik a megbízható és jó munkaerőt a kórházak, az egészségügyi intézmények vagy éppen az idősotthonok. Az, hogy mi ebből melyik munkát vállaljuk el, nagyban múlik a végzettségünkön is.

A fent említett állásportálon könnyen be tudjuk állítani azt, hogy pontosan milyen munkakörök érdekelnek minket, és tudunk kérni állásértesítőt, így azonnal értesülünk arról, hogy megüresedett egy általunk betölteni kívánt munkakör. Amit lehet, hogy jobb feltételekkel is kínálnak, mint a jelenlegi munkánk, vagy épp közelebb van az otthonunkhoz.

Mire számíthatunk?

A SzolnokÁllás oldalán napi szinten frissülnek a hirdetések, de a leggyakoribb pozíciókat most megmutatjuk!

  • Szakképzett betegápolókra mindig szükség van, sok esetben otthoni ápolásra keresnek türelmes és szakértelemmel rendelkező embereket.
  • A beteghordó szakma nem egyszerű, jócskán kell erőnlét és persze emberségesség.
  • Gyógymasszőrre is mindig szükség van, így a magánpraxis mellett akár egy főállást is megpályázhatunk.
  • A vérplazmával dolgozó centrumok is mindig várják a tapasztalattal rendelkező szakembereket, itt csak egészséges emberekkel találkozhatunk, hiszen nem gyógyulni, hanem vérplazmát adni érkeznek.
  • A diétaterápiás szakemberekre is folyamatosan szükség van, hiszen egyre többen kényszerülnek arra, hogy speciális étrendet kövessenek, természetesen szakember iránymutatásával.

Számoljunk a bérekkel!

Ha megvan a megfelelő tapasztalunk már, akkor pontosan tudjuk, hogy a bértábla köti a munkáltatók kezét, kivéve akkor, ha magánintézményben helyezkedünk el. Hogy mi fér bele a családi költségvetésbe, mennyi az a legalacsonyabb összeg, amit haza kell vinnünk, azt csak mi tudjuk. 

Viszont bárhogy is áll a helyzet, mindenképpen figyelembe kell vennünk, hiszen meg kell élni valamiből.  Szép és nemes hivatás a gyógyítás és ápolás, ahol rengeteg erkölcsi elismerésben részesülünk, így ez némileg kárpótolhat az esetlegesen alacsonyabb bérekért.

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek