Lerántjuk a leplet a Chiavari rendezvényszék titkáról

iho   ·   2023.10.02. 12:00

A rendezvényszervezés összetett feladat, sok és folyamatos koordinációt igényel a felek között, rugalmasság és nagy fokú kreativitás jellemzi, és gyakran váratlan helyzetek megoldását kívánja meg.

Éppen ezért a siker többtényezős, akár kisebb vagy nagy létszámú konferenciáról, akár esküvőről vagy bankettről, jubileumi eseményről van szó, és nagymértékben függ az eseménynek helyet adó helyszín technikai hátterétől, illetve berendezésétől. A szervezettség mellett tehát a rendezvénybútorok is hozzájárulnak az eredményességéhez. Miért és milyen eseményekhez jelentenek jó megoldást a klasszikus Chiavari székek?

Mitől megfelelő egy konferenciabútor?

A rendezvény sikerének fokmérője a vendégek elégedettsége, visszajelzései, az pedig nagyban függ a tapasztalt komforttól, színvonaltól. Ne bízza a véletlenre, válasszon a Dublino Chiavari szék választékából színben és a helyszínnek megfelelő anyagban minőségi darabokat! 

A konferencia- és bankettbútorok esetében a kényelem elsődleges fontosságú, hiszen ezeken az eseményeken a vendégek hosszú órákon át ülnek a helyükön. A kárpitos székek nagyobb komfortot nyújtanak, azonban kopásállóság és tisztíthatóság dolgában elmaradnak a kárpit nélküliektől, amelyek kényelme extra párnákkal növelhető. 

A rendezvények helyszínén, akár egy-egy eseményen belül is gyakran kell megváltoztatni az elrendezést, mozgatni a bútorokat. Így mind a székek, mind az asztalok esetében fontos szempont a rakásolhatóság, összecsukhatóság, ugyanis így szállításuk, tárolásuk egyszerűbben megoldható.

Hasonló rendezvények egy helyen

Szervezőként abban az esetben van könnyebb dolga, ha azonos típusú eseményekre szakosodik, ekkor ugyanis javarészt ugyanazt a helyszínt használhatja, ugyanis a bútorokkal és az egyéb berendezésekkel szemben hasonló elvárások fogalmazódnak meg az ügyfelekben. Azonban rendezvényhelyszínként bármilyen esemény lebonyolítását meg kell tudni szervezni. Éppen ezért a megfelelő bútorok kiválasztása nagy hangsúlyt kap. 

A székek és asztalok beszerzése előtt gondolja át, hogy jellemzően bel- vagy kültéri használatra, milyen felületre és milyen hosszú időtartamú eseményekre tervezi. További lényeges tényező lehet a bútorok stílusa, kialakítása, valamint a résztvevők csoportja, utóbbi ugyanis speciális kialakítású ülőhelyeket igényelhet. 

A népszerű Chiavari székek titka

A Chiavari széket elegáns megjelenése, kifinomult dizájnja, magas komfortja teszi tökéletes választássá reprezentatív események, esküvők, bankettek, ünnepek alkalmával. Választható műanyag, fa- vagy fémvázas változatban, azonban közös jellemzőjük a magas törésállóság és strapabíróság. A színválaszték jóvoltából jól illik valamennyi környezetbe és eseményhez.

Típustól függően rakásolható vagy összecsukható, ezáltal szállítása és tárolása egyszerű, ami a konferenciabútorokkal szemben igen lényeges követelmény. 

Rendezvényhelyszínére válasszon ünnepi és kényelmes Chiavari székeket!

(x)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek