Mi befolyásolja az épületbontás árát?

iho   ·   2023.04.12. 08:50
01_ipari_epuletek

Megannyi oka lehet annak, ha valaki az épületbontás mellett dönt, például rossz alap, régi, rossz állapotú épület, az építőanyagok között található veszélyes anyagok.

Ha már a bontás mellett tettük le a voksunkat, akkor keressük meg a feladatra a legmegfelelőbb céget.

Válasszunk olyan céget, akinek van tapasztalata, rendelkezik a megfelelő gépparkkal, a szükséges engedélyekkel. Fontos szem előtt tartani, hogy a kiválasztott vállalkozó egyéb szolgáltatásokat is tudjon nyújtani, mint a konténeres hulladékszállítás, gépi földmunka, betondarálás.

Épületbontás árak

Az épületbontás gazdasági oldala is nagyon fontos tényező. Cégünk az első kapcsolatfelvétel során felméri az ügyfél igényeit, majd egy alapos helyszínbejárás után meghatározzuk a költségeket. Az árakat több tényező is befolyásolja:

  • milyen épületről van szó, családi ház, társasház, irodaház, ipari létesítmény, gyár stb.
  • milyen építőanyagból épült: egy téglaépületet nyilvánvalóan nehezebb és költségesebb lebontani, mint egy könnyűszerkezetes házat
  • van-e veszélyes anyag az építőanyagok között
  • földszintes vagy emeletes házat kell bontani
  • milyen közművek, vezetékek futnak az épületben vagy a telken
  • milyen és mennyi gépre lesz szükség a bontás során
  • hány szakembert kell biztosítani a területen.
Fontos az épületbontás terén szerzett tapasztalat

Ha egy tapasztalattal rendelkező céget keres, forduljon hozzánk bizalommal. Az InterBridge-Trade Kft. több, mint 20 év tapasztalattal rendelkezik az építőiparban, így az épületbontás területén is. Legyen szó családi ház bontásáról vagy ipari épületről, mi biztosítjuk a megfelelő gépeket és a szakembereket. Amennyiben szükséges egyéb szolgáltatásainkat is igénybe veheti. Segíthetünk a konténeres sittszállítás területén, ránk bízhatja a gépi földmunka, vagy tetemes mennyiségű beton hulladék esetén a betondarálás feladatát is. Ezt érdemes már a kapcsolatfelvétel során tisztázni, így az árajánlatban ezeket is feltüntetjük.

Ha Önnek is esedékessé válik az épületbontás, és szeretné igénybe venni a gépi bontás, illetve egyéb kapcsolódó szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy online. Cégünk folyamatosan szervizelt és alaposan karbantartott gépekkel dolgozik, illetve profi szakemberek végzik a munkát. Hívjon minket még ma, hogy le ne maradjon a szabad időpontokról.

Elérhetőségeink:

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek