Miért jó, ha egyedi telefontokod van?

iho   ·   2023.06.01. 12:00

 

A mobiltelefon egy nagyon személyes tárgyunk, éppen ezért nem csoda, ha valaki egyedi telefontokkal látja el. A tok kifejezheti aktuális lelki állapotunkat, remek kiegészítője lehet öltözékünknek, de persze a fő feladata védeni a készüléket a sérüléstől.

Egyedi védőfelszerelést a mobilunk számára ma már könnyen beszerezhetünk, például a Print Fashion telefontok oldalán sajátos minták között válogathatunk. A kínálatban 30000 grafikát találunk, ám ha nincs köztük megfelelő, mi magunk is tölthetünk fel képet. Ennek menetéről is olvashatsz bővebben.

A print on demand szolgáltatás lényege

Magyarországon is egyre elterjedtebb a print on demand szolgáltatás, amit általában a pólónyomtatással hoznak kapcsolatba, mikor is egyedi pólót készíttetsz magadnak a megadott minták közül választva. Te is tervezhetsz azonban sajátos feliratot, logót, emblémát, majd ezt az oldalra feltöltve különböző termékekre kérheted.

A Print Fashion oldalán például elérhető a póló mellett bögre, vászontáska, kispárna, kötény és telefontok is. Valójában nem is a termékért fizetsz, hanem a mintáért, amit különleges technológiával nyomtatnak rá az általad választott tárgyra.

Egyedi telefontok egyszerűen

Láthatod, hogy így valóban nagyon gyorsan és egyszerűen hozzájuthatsz egy egyedi telefontokhoz. Fekete és fehér színben kaphatók jelenleg az oldalon tokok, anyaguk körbe TPU szilikon, a hátlap pedig kemény tok mely könnyen tisztítható.

A tervező segítségével eldöntheted, hogy a kiválasztott minta melyik színben mutat jobban. Nem kell attól tartani, hogy a kép majd lekopik idővel, hiszen nagyon jó minőségben készülnek a nyomatok. Kopásálló a tok, a grafikákat pedig olyan speciális eljárással viszik fel rájuk, ami garantálja az időtállóságot.

Az is biztos, hogy a készülékedhez illő telefontokot is megtalálod a kínálatban, hiszen Androidos és iOs-es mobiltelefonokhoz való védőburkok is elérhetők. Neked csak annyi a dolgod, hogy kiválaszd a mintát, a tok fajtáját, a színt, és megrendeled a terméket.

Néhány hasznos ötlet

Gondold át, kinek és mi célból szeretnél rendelni egyedi tokot. Magadnak? Gyermekednek? Munkatársaidnak céges ajándékként? Ennek megfelelően válassz mintát: a tematikus csoportosítás segíthet ebben, de van kulcsszavas kereső is az oldalon.

Ha ajándékba adod a telefontokot, választhatsz mellé párnát, bögrét, pólót is, így egy kreatív és hasznos ajándékcsomaggal tudod meglepni az ünnepeltet.

Rendelhetsz egyszerre többféle tokot is, hogy mindig az adott eseményhez illőt tudj rápattintani a mobilod hátuljára. Egy ünnepélyesebb alkalomra valami komolyabb mintázatú darabot válassz, de partizáshoz jöhet egy extravagáns, vicces feliratos is.

Ha pedig a céged szeretne egyedi telefontokokkal kedveskedni munkatársainak, partnereinek, akkor a Tervező menüben található instrukciók szerint töltsd fel a logót, emblémát, majd kérd a nyomtatást a tokra.

Akármelyik verziót is választod, tudd, hogy az egyedi telefontok nagyon nagy divat manapság, hasznos és dizájnos kiegészítője a mobilunknak.

(x)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek