Elindultak a gőzösös különvonatok Szolnokra

Vörös Attila   ·   2017.09.02. 11:06
243_gozos204

Szombat reggel menetrend szerint elindult Szolnokra a MÁV Nosztalgia Kft. két különvonata. Az első, ötkocsis szerelvényt a 242-es, áramvonalas kialakítása miatt Koporsónak is becézett gép vitte, rá negyed órával pedig a nemrég felújított, csodaszép 204-es feszült neki három kocsijának. A gőzfelhős hétvége apropója, hogy idén 170 éve nyitották meg a Budapest–Cegléd–Szolnok vasútvonalat, ráadásul a hétvége egybe esik Szolnok város napjával is.

A 204-es röpíti különvonatát Szolnok felé a 100a vonalon (Vörös Attila felvételei)

A vonat utasai és a Szolnokra látogatók számos program közül válogathatnak, a közlekedésbarátok mind közül valószínűleg a Reptár és a vasúti járműjavító látogatását ütemezték be első helyen. Remek programok, még mindig nem késő elindulni!

A Koporsó így „pöfékelt”

Ha ön is lefotózta a különvonatokat akár úton Szolnokra, akár már Szolnokon, küldje el nekünk a képeit!

* *

Fotós kollégánk magánembereknek is vállal fotózást: esküvő, rendezvény, portré, családi képek műfajában keressék bátran Attilát az alábbi elérhetőségein!

Honlap: vorosattila.com
Facebook: Vörös Attila fotó
Instagram: vorosatil_ae
Mail: voriae@gmail.com

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek