Felújítják az M7-est Siófoknál

MTI   ·   2018.08.21. 12:09

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden az MTI-nek adott közleménye szerint a Balatonvilágos és Zamárdi közötti munkálatok szerdán kezdődnek és várhatóan kétszáztíz napig tartanak majd.

A beruházás első ütemében a 102-es és 111-es kilométerszelvények között kezdődnek el a munkálatok, illetve a 92-es, 94-es, 100-as és 102-es kilométerszelvényeknél lévő hidaknál végeznek javítási munkát. A munkaterület mellett hatvan, illetve nyolcvan kilométer per órás sebességkorlátozás lesz érvényben. Az átfogó felújítási munkák során a kivitelezők a teljes, Letenye felé vezető pályaoldalt felújítják, a külső sávon modern, innovatív és környezetbarát technológiát, úgynevezett hideg REMIX eljárást alkalmaznak, mellyel az elbontott útalap jó részét újrahasznosítva építik ki az új alaprétegeket, majd ezt követően új kopóréteget terítenek a szakemberek.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek