Még mindig terelnek, újabb videó!

Vörös Attila   ·   2015.06.28. 18:45
bTerel

Nincs nagy változás az előző cikkünkhöz képest, csak új snittek, képek. És az éti csiga, aki újrakalibrálta a cukiságmérőnket – akit csak ő érdekel, tekerjen 2:40-re...

Egy kevés újdonság azért mégiscsak volt. A vágányzár második hetében a villamos gépek logisztikáját már nehezebben tudják megoldani Dombóváron, ezért előfordult már tehervonatba sorolt Szili, de mozdonyvonatban átemelt Gigant is Dombóvár és Sárbogárd között. Bár nincs egetverő nyüzsgés, sőt alig van tehervonat, előfordult már, hogy egy mozdonnyal nem tudták elvinni mindet, így jobb híján a 122-es Csörgőt is be kellett vetni. Az üres cementvonat azért nem volt nagy kihívás neki, gond nélkül továbbította az 50-es vonal emelkedős szakaszán is.

A 215-ös Szergej a cementvonattal együtt a 079-es Szilit is elvitte Sárbogárdról Dombóvárra<br>A képre kattintva galéria nyílik!<br>(fotók és videó: Vörös Attila)

Az utóbbi napokban néhány izgalmasabb menet is adódott: az ŠZDS magánvasút Magyarbóly–Rajka viszonylatú vonata a Pécs–Dombóvár–Baja–Kiskunhalas–Budapest útvonalon közlekedett, és a Rail Cargo Hungariának is volt egy Kiskőrös–Magyarbóly szerelvénye ezen az irányon. Így már a 154-es vonal is kivette a részét a terelésből, még ha csak egy nagyon kicsit is.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek