2016-os falinaptárak a régi ország közlekedéséről

iho   ·   2015.12.15. 11:07

Számos csemegét tartogatnak most is az IHO olvasóinak, íme a Százszorkép friss naptárai. Vegyük sorra őket:

A 22×22 centiméteres Repülés Anno 2016 falinaptárban Magyarország, s egyben a Malév és Ferihegy repüléstörténete elevenedik meg. Az érdekes képanyag abba a korba repít, amikor még Iljusinok, Li–2-esek, Lockheed Electrák és Constellationök, valamint Douglas DC-6-osok szelték a magyar eget. A képekhez Zsille Péter légiközlekedési szakíró írt érdekes történeteket, amelyek angolul is olvashatóak. A kiadvány webáruházunkban olcsóbb a bolti árnál, 1500 forintért már vihető is.

Az Erdély Anno és Most 2016 naptárban most is főként századfordulós képeslapokkal találkozhatunk, viszont e kiadvány külön érdekessége, hogy ezek az ősrégi fényképek újra lettek fotózva. A régi, felnagyított felvételeket elnézve Erdélyország korabeli közlekedése is megelevenedik. Láthatjuk munkában az első, akkor még óriási szenzációnak számító Siemens villamosokat, amire oly büszke volt minden magyar város akkoriban, de egy ritka aradi felvételen a szemünk előtt zakatol el az első magyar gyártású MARTA emeletes autóbusz is.

Ez a szép és igényes, 30×30 centis kiadvány is olcsóbb a mi webáruházunkban a bolti árnál, mindössze 1800 forint.

A harmadik éve megjelenő Nagy Magyarország Anno 2016 falinaptárban is feltűnnek a Siemensek, és kitekintést kapunk a hajdani Fiume kikötői életére is. Sőt, egy igencsak ritka régi képeslapon a vasút és a víziút is összeolvad. Aki hallott már a gombosi gőzkompról, az tudja, miről van itt szó, de aki nem, annak is szeretettel ajánljuk ezt a filigrán, 22×22 centis naptárt, ami szintén csak 1500 forint, akár csak párja, a Repülés Anno.

E kiadványok mellett a Százszorkép Álomautók 2016 című naptára és az Erdély Anno 1895–1944 album is kapható még a webáruházunkban.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek