A külföldi csomagküldés egyszerűbb, mint gondolnád

iho   ·   2019.11.13. 09:51

(x)

Hozzá kell tenni, akkoriban még nem bonyolítottunk az interneten vásárlásokat, kuriózumnak számított, ha külföldről érkezett csomagunk. Mára ez gyökeresen megváltozott, a világ minden pontjáról rendelhetünk termékeket, vagy küldhetjük el saját árunkat másoknak.

Hogy tudsz külföldre csomagot küldeni?

A küldemények más országokba való eljuttatásáról számos szállítmányozó cég gondoskodik. Ma már az sem jelent akadályt, ha néhány napos határidővel szeretnénk csomagot küldeni, ami adott esetben értékes holmit tartalmaz, ezért szeretnénk a szállítás alatt mindvégig a legnagyobb biztonságban tudni.

A Csomagnet.hu-nál például összehasonlító ajánlatot is lehet kérni az egyes fuvarozó vállalatoktól, így egyszerre láthatod, hogy melyikük milyen feltételek mellett vállalná a küldeményed célba juttatását.

A csomagokat háztól-házig a gondjaikra lehet bízni, tehát hosszas sorbanállással sem kell számolnod, hiszen a pakkot a saját kapudban veszi át tőled a futár, a címzett pedig szintén az otthona kényelmében várhatja a szállítmány érkezését. Sőt, bizonyos esetekben arra is van lehetőség, hogy már a megrendelésed napján elvigyék tőled a küldeményt, amennyiben a megadott határidőn belül jelzed a csomagfeladási szándékod.


Mi alapján dönts?

Ha a gyorsaság az elsődleges szempontot, olyan ajánlattal is fogsz találkozni, ahol 1 munkanapon belül Európa bármely országába kézbesítik a csomagodat. Persze sokszor nem az idő sürget leginkább, hanem a pénztárcánk szorít, ezért a legkedvezőbb lehetőséget keresed. Az összehasonlításban egyből látni fogod, melyik ajánlat felel meg neked, és ehhez milyen szállítási határidő kapcsolódik.

A legszimpatikusabb verziót online, az internetes felületen keresztül meg is rendelheted. A fuvar díját előre látod, és biztonságosan, készpénzmentesen ki is tudod fizetni, banki átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel. Semmilyen előre nem látott, rejtett költséggel nem kell számolnod, és szerződést sem kell kötnöd a fuvarozó céggel. A küldeményedhez értékbiztosítást is igényelhetsz, így a csomagod biztonsága miatt nem kell aggódnod.

Ugye, milyen egyszerűnek hangzik? Az is.

A külföldi csomagküldés mindenki számára elérhető, megfizethető áron, néhány napos átfutási idővel. Amennyiben megkedvelted ezt a szolgáltatást, a belföldi küldeményeidhez is bátran igénybe vehetsz futárcéget, a hazai csomagfeladás éppen ilyen egyszerűen működik.

Kapcsolódó hírek