A legjobban elköltött pénz

iho/vasút   ·   2016.09.17. 13:45
soltiatjaro00

A Korona Rádió közölte a honlapján azt a hírt, amelyet egy Facebook közösségből tudott meg, idézzük:

„Solt »aranykulcsos« közösségi oldalán tudatták a közlekedőkkel, hogy a szeptember eleje óta végzett vasúti átjáró-felújítás az 52-es úton véget ért.

A MÁV FKG Kft. kivitelezői a munkálatok első hetében teljes útzár mellett dolgoztak és ki kellett kerülni a vasút és a főút találkozási pontját, de mostanra minden szükséges javítási és korszerűsítési feladatot elvégeztek.

Az átjáró fénysorompós biztosítással üzemel, tudatták ugyanazon közösségi felületen.”

A képre kattintva galéria nyílik (fotók: Aranykulcsos Város Solt Facebook-oldal)

A fönti Facebook-oldalon mindehhez méeg annyit tesznek hozzá: „Láthatóan alapos tervezés előzte meg a kivitelezést.A  kiváló szakembereket felvonultató cég betartva a határidőket, kényelmesebbé és biztonságosabbá varázsolta a vasúti átjáróban történő közlekedést. A 30-as sebességkorlátozás is megszűnt.

Köszönet az elvégzett munkáért!

A szerkesztők.

Osszuk meg egymással a jó híreket is.”

Rajtunk ne múljon, tényleg jó hír, de itt semmi másról nincs szó, csak útépítésről: vonat ugyanis kilenc és fél éve nem járt azokon a síneken...

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek