A Lufthansa nem ünnepel

iho   ·   2015.03.31. 18:00

A Lufthansa lemondta az alapítása 60. évfordulójára tervezett ünnepségeket, olvasható a légitársaságnak szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. Az eredetileg tervezett jubileumi ünnepségek helyett a Lufthansa 2015. április 17-én élőben közvetíti a kölni dómból a 4U9525 jelzésű járat áldozataira emlékező szertartást.

A Lufthansa úgy döntött, hogy a 4U9525 jelzésű járat katasztrófájának áldozatai iránti tiszteletből lemondja az alapításának 60. évfordulójára tervezett 2015. április 15-i ünnepi rendezvényeket. Az eredetileg tervezett jubileumi ünnepségek helyett a légitársaság 2015. április 17-én élőben közvetíti dolgozóinak a kölni dómból a hivatalos állami megemlékezést, ahol a gyászoló családok és barátok együtt emlékeznek az áldozatokra.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az Erdélybe induló Történelmi Székely Gyors zarándokvonatra és az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Vasút Repülés Hajózás Nagyvasút Légiközlekedés Belvíz

Brüsszel döntött: 2040-ig el kell készülnie a Budapest–Bukarest NSV-nek

iho.hu   ·   2024.06.17. 11:45

Jóváhagyták a TEN-T transzeurópai közlekedési hálózat fejlesztésére vonatkozó új uniós rendeletet, benne a magyar és a román főváros közötti nagy sebességű vasút megépítésére vonatkozó passzust. A döntés végleges, a hálózatot három lépésben fejlesztik tökélyre, a végső határidő 2050.