A Margit hídig közlekedik a H5-ös HÉV két hétvégén

iho   ·   2018.02.23. 12:32

A H5-ös HÉV február 24-én és 25-én (szombaton és vasárnap), valamint március 3-án és 4-én (szombaton és vasárnap) Szentendre és a Margit híd, budai hídfő megállóhely, illetve a Békásmegyer és a Margit híd, budai hídfő megállóhely között közlekedik, mert a HÉV-alagútban garanciális munkákat és monitoring méréseket végeznek. A munkák ideje alatt a szerelvények a Batthyány tér irányú peron mellé érkeznek és onnan is indulnak vissza Békásmegyer, illetve Szentendre felé.

A HÉV pótlására H5-ös jelzéssel pótlóbusz-járat indul a Batthyány tér M+H és a Margit híd, budai hídfő H között. A pótlóbuszokra a 109-es autóbusz felszállóhelyein lehet felszállni.

A 19-es villamos rövidített útvonalon közlekedik a Kelenföld vasútállomás M és a Batthyány tér M+H között. A Batthyány tér M+H és Óbuda között a 109-es autóbusszal lehet utazni, amely vasárnap napközben sűrítve közlekedik.

A 41-es villamos változatlanul a Bécsi út/Vörösvári út és a Kamaraerdei Ifjúsági Park között közlekedik, de a Rudas Gyógyfürdő és a Szent Lukács Gyógyfürdő között módosított útvonalon, a Krisztina körúton keresztül. A szerelvénynek a Döbrentei tér és a Déli pályaudvar M között az 56A; a Széll Kálmán tér M és a Margit híd, budai hídfő H között a 17-es villamos érintett megállóhelyein állnak meg – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek